Márton-napi lakomát készítettek a debreceni gasztro fanatikusok – videóval
Szerző: Dehir.hu | info@dehir.hu Közzétéve: 2019.11.16. 11:20 | Frissítve: 2019.11.16. 11:24
Debrecen - Új adással jelentkezett a Grillakadémia: Bence és Dani grilljén konfitált libacomb és kürtőskalács sült.
Bencét és Danit az sem tántorítja el a kültéri grillezéstől, hogy már lassan decemberhez közeledünk: külön szerencse az, hogy szokatlanul meleg az ősz. A Debrecen Televízió Grillakadémia című műsorának grillmesterei a Márton-naphoz kapcsolódóan különleges finomságokkal készültek: két klasszikussal, amelyeket szinte mindenki szeret.
Libacombot is készítettek a fiúk: különleges köret társult az ínyencséghez
Segítségükkel mi is könnyen elkészíthetjük a konfitált libacombot szőlőraguval és krémes burgonyapürével. Ezután egy szuper ízletes kürtőskalácsot dobtak a srácok a faszénparázs fölé: mascarponés gesztenyekrémmel körítették a népszerű édességet.
Kíváncsi arra, hogyan készülnek a finomságok? Az ínycsiklandó receptek részleteiért tekintse meg a Grillakadémia legújabb epizódját:
HOZZÁSZÓLÁSOK (0)