Újabb szuper tippekkel jelentkeztek a grillezés mesterei
Szerző: Dehir.hu | info@dehir.hu Közzétéve: 2019.06.24. 18:40 | Frissítve: 2019.06.24. 22:14
Debrecen - Májpástétom és rostélyos készült Dani és Bence konyhájában.
Újabb epizóddal jelentkezett a Debrecen Televízió népszerű gasztromagazinja, a Grillakadémia. A harmadik részből megtudhatjuk, hogyan lehet igazán finom pástétomot készíteni csirkemájból, valamint azt, hogy mitől lesz szaftos és ellenállhatatlan a rostélyos.
Újabb finom nyári fogások receptjét ismerhetjük meg a Grillakadémián
A fiúk a pástétom alapját képező csirkemájat karamellizált lila-, új- és fokhagymára dobták rá, gazdagon megkínálták illatos fűszerekkel, a leturmixolt végeredményt pedig pirított kalácson tálalták.
A mediumra sütött rostélyost faszén felett készítették a srácok: a hússzeletet sóval és borssal fűszerezték, majd egy rozmaringos-vajas "fürdőben" nyerte el végső ízvilágát az étel. Köretként az egyik legfinomabb tavaszi-nyári zöldséget, spárgát készítették mellé.
Bence és Dani egyébként nemcsak grillezéshez kapcsolódó tippeket osztanak meg a főzni vágyókkal, hanem univerzális konyhatrükköket is elleshetünk. Például azt, hogy nem fog csúszkálni a vágódeszkánk, ha egy nedves konyharuhát aláteszünk.
Kíváncsi arra, hogy készültek ezek az ínycsiklandó fogások? A Grillakadémia legújabb adásából megtudhatja:
Kapcsolódó cikkek:Cím | dátum |
---|---|
Visszatérnek a grillezés mesterei: újabb titkokat leshetünk el a Grillakadémián | 2019.05.18 |
Szeretne grillezni, és néhány tanácsra van szüksége? – videóval | 2019.04.20 |
HOZZÁSZÓLÁSOK (0)