Bejelentkezés Regisztráció
Felhasználó név:
Jelszó:
| Elfelejtett jelszó
Felhasználó név*:
E-mail cím:
* Ne használjon ékezetes betűket!
A jelszót e-mailben küldjük.
Rovatok

Nem elérhető

A Dehír ezen aloldala jelenleg nem elérhető a mobilos felületről. Kérjük látogasson el erre az oldalra egy számítógépről!

DTV Élő

Amennyiben nem folyamatos az adás, kérjük, frissítse az oldalt! Frissítés esetén a rendszer egy új broadcast szervert oszt ki a felhasználónak.

Információk

Tisztelt Nézőink! A Debrecen Televízió adása a szerzői jogi szabályozás miatt csak bizonyos időközönként nézhető élőben az interneten. Kora reggeltől délelőtt 11-ig, délután fél 6-tól 20.30-ig, 23 órától másnap délelőtt 11 óráig a DTV adása látható az interneten, a fennmaradó időszakokban a képújságunkat sugározzuk. Megértésüket köszönjük.

Videógaléria

A fiatalok átérezték a roma holokauszt drámájátholokausztvid
  • holokausztvidA fiatalok átérezték a roma holokauszt drámáját Debrecen - A Debreceni Javítóintézetben nyílt kiállítás a Roma Holokauszt emléknapja alkalmából. Megrázó...
  • 1vMegkezdődött a Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny Kórus-kommandók járták csütörtökön a várost, akik számos helyen koncertet is adtak. Így mutatkoztak be a 26. ...
  • tankonyvekvidSokan fizetnek utalvánnyal a tankönyvekért Debrecen - Augusztus közepéig minden debreceni iskolába megérkeznek a tankönyvek. Ígérik, nem lesz késés.